Str Verde Focșani 620158

fostă Calea Moldovei 85

0723 114 595

Vulcanizare Mobilă

L - V : 8:00 - 17:00

Sâmbătă: 8:30 - 13:00

Service Roți

SERVICIU CERTIFICAT

Punem la dispoziție următoarele servicii

Service
Mobil

Prin serviciul mobil, Auto GNS se adresează utilajelor ce nu pot ajunge la o vulcanizare obișnuită, cum ar fi: utilaje forestiere, utilaje agricole, utilaje de construcții. De asemenea intervenim cu autoutilitara specială acolo unde clienții solicită: 7 zile din 7, 24 ore din 24,
oriunde și oricând.

Hotel
Anvelope

AutoGns pune la dispoziție un serviciu dedicat pentru depozitarea anvelopelor. În acest mod, anvelopele dumneavoastră, sunt identificate și păstrate în deplină siguranță în depozitele noastre departe de razele ultraviolete.

Spălări
Roți

Curățarea noroiului și pământului de pe jantă întarzie lucrarea, pierzând timp. Acum, această problemă este istorie. Mașina automată pentru spălat roți are o tehnologie de spălare bazată pe granule din plastic, pentru a curăța atât în adâncime, cât și toată suprafața roții, astfel operatorul poate efectua altă lucrare în timpul cât mașina spală.

Schimb
Anvelope

Aparatele noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem să montăm/demontăm anvelope cu diametre mari și talon mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat în cazul folosirii unei mașini normale.

Echilibrări
Dinamice

Prin echilibrarea periodică și corectă a roților eviți apariția uzurii neuniforme a anvelopelor.
La Auto GNS, echilibrarea se face pe mașini performante cu o precizie ridicată și într-un timp minim.

Vulcanizare
Anvelope

Reparăm anvelope la rece cu petic sau șnur. Schimbăm valve la un pret incomparabil !

Umflare cu Azot

Auto Gns este dotat cu generatoare de azot pentru umflarea anvelopelor. Printre avantajele Azotului în roată se numără riscul scăzut de explozie, consumul mai mic de carburant,o mai mare durată de viață a jantelor si anvelopelor, precum şi un confort sporit la şofat. „Primul şi cel mai mare avantaj este cel al lipsei variaţiilor de presiune datorate variaţiilor de temperatură.Azotul nu se comprimă la frig şi nu se dilată la căldură”

Comercializare Anvelope

Avem pe stoc în permanență peste 2000 de anvelope noi. Nu comercializăm anvelope semiuzate ci doar mărci de top : Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone, Michelin, BfGoodrich, Kleber, Tigar, Taurus, Riken, Yokohama.